Artistes

BENUZ GUERRERO

Bio: De nacionalitat Mexicana, va estudiar Art Contemporani a Oaxaca. Influenciat per Barry McGee i José Guadalupe Posadas desenvolupa una nova forma de escritura “no textual, on els símbols integren el llenguatge”. Va ser un dels fundadors del crew SF à Mèxic i és membre del crew DNC. Actualment resideix a Dresde, Alemanya.

Pàgina web: http://cargocollective.com/benuz

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

DEIH

Bio: Polifacètic artista Valencià influenciat pels còmics, l´imaginari japonès i la investigació introspectiva, entre altres i variades fonts. Les seves primeres obres daten dels anys 90. L´artista desenvolupa imatges de forta càrrega onírica relacionades amb l´espai, l´existència i el buit. Ha format part de la crew RHB i posteriorment va ser un dels fundadors de la crew XLF.

Pàgina web: http://www.eldeih.com/

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

ESCIF

Bio: Artista Valencià llicenciat en Belles Arts i especialista en Art Públic que va començar la seva carrera als anys 90. Les seves obres contenen una forta càrrega reivindicativa i social. La seva obra s´inspira fortament en la realitat sociopolítica i reivindica el grafiti com acte pur de rebel·lió i reflexió. Va ser un dels artistes fundadors de la crew XLF.

Pàgina web: http://www.streetagainst.com/

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

HYURO

Bio: De nacionalitat argentina i resident en Valencià i amb un estil monocromàtic i minimalista. Les seves obres, de forta capacitat evocadora i intimista, porten a l’espectador a un exercici de reflexió utilitzant com eixos comuns el feminisme, l´ésser i la natura. “Hyuro no pinta al carrer […] som els altres, els que, en apropar-nos, pintem els murs que ella tan sols xiuxiueja”.

Pàgina web: http://www.hyuro.es/

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

JULIETA XLF

Bio: Artista valenciana nascuda als anys 80 i llicenciada en Belles Arts i Il·lustració. La seva obra, amb influències naïf i orientals, està caracteritzada per l’abundància de color i l’omnipresència de la natura, la figura femenina i el món animal. Amb una extensa obra mural als carrers de València, forma part de la crew XLF des de 2003.

Pàgina web: http://www.julietaxlf.com/

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

XOLAKA

Bio: Artista valencià llicenciat en Belles Arts i Producció Artística i nascut als anys 80. La seva obra es compon específicament de retrats murals de grans dimensions, generalment en format de pla mig curt o primer pla. A les seves obres contrasta el constant monocromatisme dels personatges amb el color present al seu entorn.

Pàgina web: http://xolaka.es/

Obra a València: Veure alguns dels seus graffitis a València

Advertisements